studiu de piata studiu de piata   ellipse marketing
> STUDIU DE PIATA: BENCHMARKING

Obiectivul unui studiu benchmarking este de a identifica cele mai bune practici care exista pe piata si de a gasi solutia cea mai buna de a va pozitiona cat mai bine fata de concurenta.

   
 
 

In urma identificarii ariilor pe care doriti sa le imbunatatiti in compania dvs. sau daca pur si simplu doriti sa patrundeti pe piata, un studiu benchmarking va ofera informatia necesara stabilirii strategiilor celor mai bune pentru atingerea obiectivelor comerciale.

Cu ajutorul unui studiu de piata "benchmarking" veti putea gasi raspunsuri la intrebarile:

> Care sunt cele mai bune practici existente pe piata?

> Care sunt politicile comerciale practicate de actorii din sectorul nostru de activitate?

contact studiu de piata
 

Realizarea unui studiu de piata "benchmarking":

 


Un studiu de piata benchmarking se realizeaza avand ca puncte principale:

  • identificarea companiilor care activeaza in aria de interes acest proces presupune realizarea unei imagini globale asupra concurentei in sectorul care va intereseaza.
  • identificarea practicilor concurentei in aria in care intampinati probleme pentru a putea identifica cele mai competitive practici de pe piata trebuie analizati toti actorii de pe piata, mai ales pe cei de top.

Implementarea si imbunatatirea practicilor comerciale de succes este beneficiul pe care il ofera cunoasterea rezultatelor unui studiu benchmarking.
Pe termen lung, realizarea unui studiu de piata benchmarking permite companiei dvs. sa intre in posesia instrumentelor necesare alegerii celei mai bune cai de evolutie.

 

Avantajul oferit de noi:

 


La fel ca orice studiu de piata pe care il realizam, studiul benchmarking este un studiu personalizat, perfect adaptat profilului companiei dvs.
Suntem alaturi pe parcursul desfasurarii proiectului dvs si va oferim o perspectiva operationala asupra planurilor de dezvoltare pe care le aveti.

   
   
firma studiu de piata  
firma studiu de piata
contact e-mail contact studiu de piata info studiu de piata contact