Obiectivul unui astfel de studiu de piata este de a identifica riscurile ce pot aparea in realizarea proiectului dvs. Datorita unei analize de risc eficiente, veti putea evalua oportunitatile avantajoase de dezvoltare a proiectului pe care il vizati.

Pregatirea unor planuri pentru situatiile de risc este factorul principal ce asigura depasirea cu succes a situatiilor neprevazute in planificarea initiala.

Cu ajutorul unui studiu de piata de tipul Analiza de risc, veti putea identifica riscurile posibile raspunzand la urmatoarele intrebari:

  • Care sunt principalele riscuri la care este expus proiectul nostru?
  • Care sunt principalele obstacole pentru punerea in practica a proiectului nostru?

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu de piata Analiza de risc:

Specialistii nostri utilizeaza toate intrumentele care le stau la dispozitie pentru a analiza riscurile la care este expusa compania dvs. Astfel, avem la dispozitie urmatoarele tipuri de studiu de piata:

Cerere de oferta

Studiul de piata pe care il intocmim este un studiu personalizat perfect adaptat cerintelor si profilului companiei pentru care facem cercetarea de piata. Va insotim pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, iar specialistii nostri in studii de piata va pun la dispozitie o perspectiva operationala asupra proiectelor planificate.

 

Trimite