Obiectivul acestui studiu de piata este de a cunoaste profilul, impreuna cu asteptarile si gradul de satisfactie a clientilor/consumatorilor pe care ii are compania dvs.

Clientii/consumatorii sunt o veriga esentiala in ciclul de viata al unei companii. Prin urmare, un studiu de piata clienti/consumatori va ajuta sa monitorizati evolutia comportamentului acestora in raport cu produsele/serviciile dvs.

Un studiu de piata axat pe Clienti/Consumatori se concentreaza atat pe consumatorii produselor dvs., cat si pe clientii corporate pe care ii aveti. Acest tip de studiu de piata va ofera raspunsurile la intrebari cum sunt:

  • Care este comportamentul de cumparare al clientilor nostri?
  • Care este profilul clientilor/consumatorilor nostri?
  • Care este gradul de satisfactie pe care il ofera compania noastra?
  • Care sunt asteptarile consumatorilor/clientilor?

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu de piata Clienti/Consumatori:

Pentru analiza clientilor/consumatorilor, specialistii nostri pot utiliza toate instrumentele ce le stau la dispozitie pentru un studiu de piata:

Cerere de oferta

Fiecare studiu de piata pe care il intocmim este un studiu personalizat, perfect adaptat cerintelor si profilului companiei pentru care facem cercetarea de piata. Va insotim pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, iar specialistii nostri in studii de piata va pun la dispozitie o perspectiva operationala asupra proiectului de dezvoltare pe care il aveti.

 

Trimite