Obiectivul unui sondaj de piata consta in asigurarea unui grad ridicat de acuratete, relevanta si reprezentativitate a datelor culese.

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea sondajelor de piata:

In functie de particularitatile fiecarui studiu de piata care presupune realizarea unui sondaj, consultantii nostri au la dispozitie diferite metode de realizare a unei astfel de cercetari selective:

  • interviu telefonic (studiu CATI)
  • interviu fata in fata
  • sondaj on-line

In plus, va oferim sondaje omnibus, avand posibilitatea sa includeti intrebarile voastre in cadrul unui sondaj de piata realizat in acelasi timp pentru mai multi clienti, si sa reduceti astfel costurile unui studiu de piata.

Un alt tip de sondaj, barometrul, va permite, prin calitatea sa de a fi repetat la intervale regulate de timp, de a realiza comparatii si de a anticipa o evolutie sau involutie a variabilelor masurate in studiul dvs. de piata.

In anumite situatii, in cadrul unui studiu de piata se pot combina mai multe metode de realizare a sondajelor (de exemplu, studiu CATI si interviu fata in fata), atat pentru reducerea costurilor, cat si pentru interogarea unui numar mai mare de respondenti.

Cerere de oferta

Va oferim sondaje de piata personalizate, perfect adaptate specificului companiei dvs.
Pe parcursul implementarii proiectului dvs., va oferim perspectiva operationala a specialistilor nostri in studii de piata.

 

Trimite