Scopul acestui studiu de piata este de a aborda cercetarea subiectului care va intereseaza din punct de vedere calitativ.

Un studiu de piata calitativ urmareste sa raspunda in principal la urmatoarele intrebari: “de ce?”, “cum?”, “in ce conditii?”.

Cu ajutorul unui studiu de piata calitativ exploram un domeniu pentru a clarifica situatia complexa in care se afla compania dvs.
De exemplu, se pot identifica diferitele motivatii sau piedici susceptibile in interventia in procesul de cumparare al unui produs.ng?

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu de piata calitativ:

Studiile calitative se realizeaza pe baza esantioanelor mai restranse de indivizi.
Pentru un studiu de piata calitativ, folosim in principal, ca instrumente, interviuri individuale, focus grup-uri si tehnici de observatie.

Rezultatele unui studiu de piata calitativ realizat de specialistii nostri sunt un instrument util pentru a surprinde elemente de profunzime in legatura cu un anumit aspect care este de interes pentru dvs.

Cerere de oferta

Studiul de piata calitativ pe care il realizam pentru dvs. este un studiu personalizat care se potriveste perfect specificului companiei dvs.
Pe parcursul implementarii proiectului dvs. va punem la dispozitie perspectiva operationala a specialistilor nostri in studiu de piata.

 

Trimite