Obiectivul unui astfel de studiu de piata este de a evalua cat mai exact potentialul de dezvoltare pe care il are planul dvs. de afaceri in cadrul sectorului de piata pe care il vizati.

Inainte de a demara un proiect pentru care ati prevazut un business plan va recomandam realizarea un studiu de fezabilitate.

Pentru o analiza cat mai completa puteti alege, pe langa un studiu de fezabilitate, si alte tipuri de studii de piata care sa va ajute in demersul dvs. De exemplu, studiu tendinte piata, studiu sectorial, studiu benchmarking, etc.

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu de Fezabilitate:

Studiul de fezabilitate oferit de noi va pune la dispozitie informatii despre urmatoarele puncte de interes:

  • potentialul pietei
  • modalitati optime de implementare
  • analiza ROI
  • daca proiectul va fi profitabil si, estimativ, in cat timp
  • riscuri

In functie de ceea ce va rezulta in urma studiului de fezabilitate veti putea sa puneti in practica ceea ce ati prevazut in planul de afaceri, in conditiile care va sunt cele mai favorabile si cu gradul de risc cel mai scazut.

Cerere de oferta

Studiul de fezabilitate pe care vi-l oferim este un studiu de piata personalizat perfect adaptat cerintelor si profilului companiei pentru care facem cercetarea de piata.
De asemenea, va oferim spirjinul nostru pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, iar specialistii nostri va pun la dispozitie o perspectiva operationala asupra rezultatelor unui studiu de piata.

 

Trimite