Fidelizarea clientilor are ca scop cresterea profitului companiei dvs. Clientii fideli sunt cei mai rentabili in procesul de cumparare, crescand productivitatea si eficacitatea activitatii dvs.

Expertii nostri in studiu de piata realizeaza strategii de fidelizare clienti ad-hoc, adaptate profilului si obiectivelor fiecarei companii in parte.

Fidelizarea clientilor nu trebuie confundata cu satisfactia acestora. Un client satisfacut nu este neaparat si un client fidel. Faptul ca a cumparat un produs sau serviciu de care este satisfacut nu-l impiedica sa aleaga concurenta, daca aceasta ii ofera mai multe avantaje.

Un client satisfacut devine fidel companiei dvs. in momentul in care raspundeti in mod constant nevoilor si asteptarilor sale, in detrimentul concurentei.
Cunoasterea precisa a clientilor dvs. va permite implementarea unei strategii de fidelizare personalizata, in functie de publicul dvs. tinta.

 

?

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu de fidelizare clienti:

Etapa premergatoare a unui studiu de piata axat pe fidelizarea clientilor este realizarea unui studiu de satisfactie clienti, avand ca principale instrumente:

Cunoscandu-le nevoile si asteptarile, fidelizarea clientilor va constitui un demers coerent si eficient, care va aduce beneficii importante organizatiei dvs.

Cerere de oferta

Stim ca fiecare companie are specificul sau, de aceea fiecare studiu de piata pe care il intocmim este un studiu personalizat perfect adaptat clientilor nostri.
Va insotim pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, iar specialistii nostri in studiu de piata va pun la dispozitie o perspectiva operationala asupra proiectelor pe care le dezvoltati.

 

Trimite