Obiectivul unui astfel de studiu de piata este de a identifica si studia profilul publicului tinta pentru a adopta strategiile comerciale cele mai potrivite.

Un studiu profil clienti/consumatori este esential pentru modul in care va construiti strategia de promovare si de pozitionare a produsului/seviciului dvs.

Cu ajutorul specialistilor nostri in studii de piata,in urma unui studiu profil clienti/consumatori puteti beneficia de posibilitatea de a raspunde la intrebari cum sunt:

  • Care este stilul de viata al publicului nostru tinta?
  • Care sunt preferintele publicului nostru tinta ?
  • Care sunt asteptarile publicului nostru tinta?
  • Care sunt nevoile publicului nostru tinta?

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui studiu Profil clienti/consumatori:

Pe baza raportului unui studiu profil clienti/consumatori realizat de firma noastra, va suntem alaturi in implementarea si imbunatatirea practicilor comerciale care sa va aduca un numar crescut de clienti/consumatori.

Pentru rezultate cat mai eficiente puteti apela si la studiile noastre axate pe clientii dvs. :

Folosind studii de piata calitative si/sau cantitative va putem oferi rezultatele de care aveti nevoie in realizarea unui studiu profil clienti/consumatori.

Cerere de oferta

Studiul profil clienti/consumatori realizat de noi este un studiu de piata personalizat perfect adaptat cerintelor si profilului clientilor nostri.
De asemenea, va oferim suportul nostru specializat pe parcursul proiectului dumneavoastra.

 

Trimite