Obiectivul unui astfel de studiu de piata este de a interactiona in mod direct cu publicul tinta pentru a identifica asteptarile si opiniile acestuia.

Prin interviul fata in fata contactul direct cu consumatorul/clientul permite cel mai bine identificarea opiniilor acestuia cu privire la produsele/serviciile dvs.

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui Interviu fata in fata:

Interviul fata in fata vi-l recomandam mai ales in situatiile in care publicul tinta poate fi usor abordat si accesibil din punct de vedere al disponibilitatii.

Fata in fata cu un operator de interviu cu abilitati de comunicare adecvate, persoana chestionata va raspunde la intrebari mai complexe si mai sensibile, avand posibilitatea de a primi feedback-ul necesar.

In urma diagnozei cerintelor companiei dvs. alegem locatia cea mai potrivita pentru interviul fata in fata:

  • la punctele de vanzare
  • la sediul companiei
  • la domiciliu
  • pe strada

Specialistii nostri dispun de experienta necesara pentru a selecta elementele cele mai adecvate realizarii de interviuri fata in fata care sa obtina informatiile de care aveti nevoie.

Cerere de oferta

Pentru ca fiecare companie are specificul sau, studiul de piata pe care il intocmim este un studiu personalizat perfect adaptat clientilor nostri.
Va insotim pe tot parcursul proiectului dumneavoastra, iar specialistii nostri in studii de piata va pun la dispozitie o perspectiva operationala asupra proiectelor pe care le aveti de dezvoltat.

 

Trimite