Obiectivul unui chestionar este de a cuprinde toate aspectele de interes ce vizeaza produsul/serviciul dvs. pentru a stabili care este opinia clientilor/consumatorilor.

Chestionarul este instrumentul cel mai des folosit, atat in studiile cantitative, cat si in studiile calitative (chestionar satisfactie clienti, chestionar satisfactie angajati).

Un chestionar cuprinde interogari privind toate aspectele produsului/serviciului despre care doriti sa aflati opinia publicului tinta.

SOLICITATI UN STUDIU DE PIATA PERSONALIZAT

Realizarea unui Chestionar:

Conceperea unui chestionar se bazeaza pe tipul de studiu calitativ sau cantitativ pe care doriti sa il realizam.

Itemii cuprinsi intr-un chestionar pot cuprinde intrebari deschise sau cu variante de raspuns si sunt realizati dupa diverse tipuri de scala, care pot fi folosite separat sau combinate:

  • scala semantica – cuvinte (ex: foarte satisfacut, satisfacut, nesatisfacut, etc.)
  • scala matematica – numere (ex: de la 1 la 10, 10 fiind maximul)

In urma diagnozei cerintelor companiei dvs. alegem instrumentul cel mai potrivit rezolvarii eficiente a obiectivelor dvs. Optiunile care le avem la dispozitie sunt:

Cerere de oferta

Specialistii nostri dispun de experienta necesara pentru a realiza chestionare clare si complete care sa obtina informatiile de care aveti nevoie.
In plus, avem la dispozitie software-uri performante care genereaza rapoarte ale rezultatelor filtrate dupa mai multe criterii pentru o analiza completa a raspunsurilor primite.
Tinem cont de faptul ca fiecare companie are specificul sau si, de aceea, fiecare studiu de piata pe care il intocmim este un studiu personalizat perfect adaptat clientilor nostri.

 

Trimite